Formular de Înregistrare - Curs Artroscopia de Genunchi - Curs Practic SRATS


ATENȚIE! Toate locurile disponibile au fost pre-rezervate! Înscrierea dumneavoastră a intrat pe lista de așteptare și veți fi contactat în cazul în care unul dintre participanți renunță/nu achită taxa de participare la curs.

Cursul SRATS 2023 se adreseaza atât medicilor rezidenți cât și medicilor specialiști, din specialitatea ortopedie si traumatologie.

În cadrul cursului, se vor explora atât teoretic cât și practic principalele tehnici de chirurgie folosind abordul artroscopic la nivelul genunchiului. Cursul va fi compus din 2 părți, o secțiune teoretică (31.03.2023) & și o secțiune practică (1.04.2023).

Tarifele de participare includ:
  • Participare ziua 1 & ziua 2 curs
  • Coffee break - 31.03, Lunch break - 01.02
  • Dinner - 31.03
Pentru a vă înregistra pentru unul dintre cele 24 locuri disponibile, este nevoie să completați formularul de mai jos si să realizați plata cu cardul (butonul “Platește cu cardul” de pe Factură).

Lipsa confirmării plății în termen de 2 zile de la primirea facturii pe e-mail duce la imposibilitatea confirmarii locului dumneavoastră la Workshopul din 31 Martie - 01 Aprilie 2023.

Menționăm faptul că numărul de locuri este limitat la 24 participanți, metoda de selecție fiind "First come, first serve".Vă mulțumim!
* indicates required
Judet, localitate, strada
În cazul în care nu dețineti, introduceți codul 000

Va rugam selectați cum doriți să fiți contatctat pentru informații sau modificări referitoare la participarea dvs. la Curs: